Stravos
Image default
Woningen

Voordelen van het gebruik van JA Solar

JA Solar is een bedrijf dat een uitgebreid assortiment aan zonnepanelen aanbiedt. In deze blog worden diverse voordelen benoemd van de zonnepanelen.

–          Productie in eigen beheer

Doordat de productie geheel in eigen beheer is, worden er alleen eigen zonnecellen gebruikt voor de productie van de zonnepanelen. Hierdoor heeft het bedrijf zelf de controle over de kwaliteit van de zonnepanelen, waardoor een hoge kwaliteit gegarandeerd kan worden.

–          Rendement

De zonnepanelen hebben een erg hoog rendement doordat er constant innoverende veranderingen plaatsvinden. Door het hoge rendement bespaar je veel geld op de kosten voor energie en stroom.

–          Jarenlange garantie

Er wordt een garantie van maar liefst 15 jaar op de zonnepanelen zelf gegeven. Daarnaast wordt er nog een vermogensgarantie van 25 jaar gegeven. Dit wordt gedaan omdat de kwaliteit van de zonnepanelen dusdanig hoog is, dat het bedrijf erop vertrouwd dat de zonnepanelen lang meegaan.

Zonnepanelen van JA Solar

Door de jarenlange ervaring in het vakgebied zijn de zonnepanelen van JA Solar van hoge kwaliteit. Het is een van de meest betrouwbare merken en is hierdoor mateloos populair. Het bedrijf staat bekend om de prijs-kwaliteitverhouding, waardoor de zonnepanelen ook uitermate geschikt zijn voor starters.

Waarom zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn dé manier om je woning te verduurzamen! Je eigen energie en stroom wordt opgewekt door de zonnepanelen, waardoor je jaarlijks veel geld bespaart. Daarnaast is het ook nog eens goed voor het milieu om je eigen stroom op te wekken.  

https://nl-zonnepanelen.nl/product-category/zonnepanelen/panelen-ja-solar/