Stravos
Image default
Zakelijk

Tablet Houder Kopen: Zaken Waar U Op Moet Letten

Tablet houders zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Ze houden onze tablet op de juiste hoogte, in de juiste hoek en geven ons de mogelijkheid om onze tablets op allerlei onconventionele manieren te gebruiken. Van domotica panel in huis tot lead generator op POS locaties, tablet houders transformeren tablets tot ware alleskunners. 

Maar waar moet u op letten als u een tablet houder gaat kopen? Wat voor soort tablet houder past bij het gebruik dat u voor ogen heeft? Welke opties zijn er allemaal? In dit artikel leggen we u stap voor stap uit waar u op moet letten bij de aanschaf van uw volgende tablet houder. 

Welke soorten tablet houders zijn er?

Grofweg kunnen we tablet houders onderverdelen in vijf categorieën. Binnen deze categorieën zijn nog onderverdelingen te maken op basis van opties zoals het materiaal, anti-diefstal mechanismen en andere zaken zoals prijs- kwaliteit en de materialen. 

  • Wanhouder
  • Tafelstandaard
  • Vloerstandaard
  • Montage
  • Beschermingshoezen/cases

Wanhouders zijn op kantoor in te zetten als domotica panel, dashboard of in- en uitkloksysteem. Verder worden wandhouders zakelijk vaak gebruikt als informatievoorziening te faciliteren of leads te genereren. 

Tafelstandaards zijn de beste keuze als u aan een bureau samen met een klant bepaalde informatie wil uitwisselen. Het kan hier gaan om het delen van een ontwerpvoorstel, een begroting of elk ander bespreekbaar document. Tafelstandaards zijn vaak draaibaar waardoor beide partijen aan tafel de tablet om beurten of tegelijkertijd kunnen gebruiken. 

Vloerstandaards zijn de populairste keuzen om in openbare gelegenheden zoals beurzen, conventies, in winkels of bij balies informatie over te dragen. Dit kan bijvoorbeeld door de bezoeker bepaalde gegevens te laten invullen om leads te genereren of door de klant te informeren. 

Montagematerialen voor tablets zijn artikelen zoals muurbeugels en behuizingen. Deze artikelen zijn erg populair om met name grotere tablets flexibel aan de muur te bevestigen. De flexibiliteit zorgt ervoor dat de tablet op diverse hoogten en in allerlei hoeken gedraaid kan worden. Muurbevestigingen zijn veelal gefabriceerd op basis van VESA specificaties. 

Beschermingshoezen- en cases zijn de beste manier om uw tablets te beschermen. Klassieke modellen bieden basisbescherming tegen krassen, vallen en stoten. Specialistische uitvoeringen bieden u onder meer bescherming tegen vallen, stoten, krassen, vloeistoffen, stof en diefstal. 

Merk specifieke tablet houder versus universele variant

Universele tablet houders zijn niet specifiek voor één enkel model gemaakt. Hierdoor worden patentkosten vaak ontlopen en kunnen deze producten voor een veel lagere prijs verkocht worden. In vergelijking met merk specifieke tablet houders zijn universele tablet houders ook voor meerdere tablets te gebruiken waardoor het een goede investering is als u afwisselend verschillende tablets gebruikt. 

Merk specifieke tablet houders zoals een Maclocks iPad houder zijn slechts voor één product of productlijn geschikt. Hierdoor is de pasvorm en het gebruiksgemak vaak stukken hoger dan bij universele producten. Afhankelijk van uw situatie is het dus wijzer om een merk specifieke of juist een universele tablet houder te kopen.

Anti diefstal features voor openbaar gebruik

Voor tablets die in het openbaar gebruikt worden is het (dringende) advies om deze te voorzien van een anti diefstal tablet houder. Hoewel ieder bedrijf haar klanten zou moeten vertrouwen is de kans op diefstal relatief groot in openbare gelegenheden zoals winkels, beurzen en markten. De investering van een anti diefstal tablet houder weegt zeker op tegen de kosten voor het vervangen van een gestolen tablet. 

Betrouwbare webshops om online tablet houders te kopen.

Betrouwbare webshops om uw tablet houders te kopen zijn gerenommeerde namen zoals Bol.com, Coolblue.nl of Tabletsolution.nl.