Stravos
Image default
Aanbiedingen

Taart door de brievenbus

Brievenbusbanket.nl

Taart door de brievenbus?

Brievenbusbanket.nl heeft ambachtelijk gebak ontwikkeld dat in brievenbus doosjes past en hierdoor geleverd kan worden door de brievenbus. Het voordeel hier van is, is dat de ontvanger van het ambachtelijk banket nooit thuis hoeft te blijven voor de levering.

Deze brievenbustaart is te bestellen op de website van brievenbusbanket.nl en u kunt kiezen uit onze standaard vier soorten ambachtelijk banket of speciaal voor de maand December ook een kerst cadeau sturen met twee heerlijke soorten brievenbustaart.

Verschillende soorten ambachtelijk banket

De verschillende soorten ambachtelijk gebak zijn;

  • Haagsche Hopjes Banket
  • Kaneel Banket
  • Walnoot Sinaasappel Banket
  • Chocolade Banket

En voor de maand December:

  • Pannetonne Banket met Gesuikerbrande Amandelschijfjes
  • Chocolade Banket met Gesuikerbrande Hazelnoot

Ook kunt u er voor kiezen om meerdere soorten brievenbustaart in hetzelfde doosje te bestellen, dit noemen wij een combinatiebox. Kies uw soort combinatiebox uit, voeg er een persoonlijke boodschap aan toe voor de ontvanger en wij doen de rest.

Zakelijk bestellen voor thuiswerkend personeel of collega’s

Een groot deel van Nederland werkt thuis momenteel, helaas is hierdoor het sociaal contact van de werkvloer voor een groot deel weggevallen. Wij van brievenbusbanket.nl zijn er van overtuigd dat het sturen van een ambachtelijk banket met persoonlijke boodschap de dag van uw personeel of collega direct goed kan maken.

We hebben inmiddels al voor meerdere bedrijven onze dienst mogen inzetten en we krijgen erg positieve reacties’s terug. Bestel voor uw personeel of collega’s een brievenbustaart met persoonlijke boodschap en u ziet het moraal direct omhoog gaan!

Voor grotere zakelijke orders kunt u contact opnemen met onze klantenservice, dan kijken we samen naar alle mogelijkheden en krijgt u een passende offerte toegestuurd.

https://www.brievenbusbanket.nl/