Stravos
Image default
Aanbiedingen

LENTE GORDIJNEN TRENDS

Toe aan licht en warmte. We gaan weer richting de langere dagen. Heerlijk die warme zon op het bolletje. Ook lekker om weer langer buiten te zijn. Ons favoriete seizoen staat weer voor de deur. Het uitgerekende seizoen ook, om even goed naar de raamdecoratie te kijken. Sowieso met de “voorjaarsschoonmaak” komen de gordijnen aan de orde. Weten hoe je deze het beste kunt wassen of beter niet kunt wassen. Hierover vertellen we jullie alles in een ander blog. Maar denk ook direct eens of de gordijnen nog wel voldoen aan jouw wensen.

Het wordt weer langer licht. Maar ook de warmte in huis kan snel toenemen. Wil je dit? Of liever niet? Dit zijn zoal wat gegevens om mee te nemen bij het kijken naar de gordijnen.

Voor de lente kunnen wij ons ook voorstellen dat je meer lucht en licht in de woonkamer wil creëren. Beschik jij over de luxe van een set warme, dikke wintergordijnen en mooie luchtige en lichte zomergordijnen. Heerlijk die openslaande deuren en zie je ze al zachtjes wapperen in het heerlijke lentebriesje? Het ultieme lentegevoel, wanneer de deur lekker open mag. Zin in!

DUURZAAM

Hoe duurzaam ben jij? Het blijft èèn van de belangrijkste thema’s all-over. Duurzaamheid. Van het verkrijgen en fabriceren van textiel tot de veredelingen en finishes om het aantrekkelijk te maken. Kleuren met natuurlijke pigmenten. Onderzoek en ontwikkelingen wat betreft het hergebruiken van verschillende materialen. Leuke interessante ontwikkelingen om in de gaten te houden.

KLEUR

Wat de donkere en zwaardere kleuren in de winter doen met je interieur past wellicht minder in de lente. Wit, ecru en gelige stoffen doen het uitstekend in de lente. Mooie groen tinten transparante linnen past goed in deze tijd van het jaar. Maar wat denk je van de zandkleuren en beige’s & nudes. Eigenlijk zijn deze niet meer weg te denken in de huidige interieur. Ook goud en het koper van de zon zijn nog steeds een grote trend in gordijnland.

KOM IN LENTE SFEREN

Lekker bezig met je lente huis? Zijn die kinderkamers donker genoeg om lekker op tijd naar bed te kunnen? Kan je zelf wel goed slapen met de huidige raamdecoratie? Heb je al inspiratie voor die nieuwe openslaande deuren?

Kijk dan even rond en misschien is een gratis en vrijblijvende gordijnstaal op zicht iets voor jou. We heten je welkom op 123gordijn.nl