Stravos
Image default
Aanbiedingen

Lasergamen is iets voor de hele familie

Veel mensen kennen wel het lasergamen kinderfeestje en denken daardoor dat het alleen leuk is voor dit soort feestjes, maar niets is minder waar. Een goed spelletje lasergamen kan de familiebanden versterken en voor mooie verhalen zorgen op verjaardagen. Je speelt met minstens twee teams. Naast de laser gun heb je ook een pak nodig dat de stralen registreert. Zo kun je bijhouden hoe vaak je geraakt wordt. Het team dat het minst vaak geraakt wordt, wint.

 

Lasergames voor kinderen

Kinderen houden van competitie, rennen, springen en vliegen. Ze mogen met laserpistolen schieten en dat is best cool! En als iedereen weet hoe het moet, kun je ook extra uitdagingen creëren. Je kunt je verstoppen en punten verzamelen of elkaars vlaggen veroveren. Wees creatief! Dan kun je elk jaar een nieuw element toevoegen om het nog leuker en uitdagender te maken.

 

Lasergamen voor volwassenen?

Natuurlijk is dit ook voor volwassenen weggelegd! Het is tijd om uit je dagelijkse routine te stappen en je voor de verandering eens als een kind te gedragen. En als je slim bent, kies je van tevoren een goede verstopplaats. Op die manier kun je de tegenpartij makkelijk uitschakelen zonder de volgende dag spierpijn te krijgen. Als je atletisch bent, heb je als ouder het voordeel dat jouw langere benen veel sneller zijn dan die van de kinderen. Het is dus een goede mix om met de kinderen te lasergamen.

 

De hele familie

Door samen met je kinderen te lasergamen, houd je het spel extra fanatiek. Je kunt de hele familie in teams mixen, zodat de jeugd evenredig verdeeld is. Het kan ook leuk zijn om als ouders tegen de kids te spelen. Kinderen deinzen er immers niet voor terug om alles te doen om van hun ouders te winnen, en ouders…. Dat laat je natuurlijk niet gebeuren!

 

https://www.bubbelbal.nl/