Stravos
Image default
Aanbiedingen

Heerlijk genieten van de zon uit de wind

De eerste zonnestralen zijn de meest geweldige zonnestralen, iedereen in Nederland sprint dan ook naar buiten om heerlijk te genieten. Helaas kan de wind nog een koud briesje hebben, waardoor de zonnestralen minder prettig worden. Gelukkig hebben wij de ideale oplossing om te genieten van de eerste zonnestralen! Namelijk een windbreekgaas. Dit is een doek, die elk briesje tegenhoudt. Het enige was jij moet doen is het doek bevestigen aan bijvoorbeeld een schutting. En je kan heerlijk genieten van een goed boek en een drankje in de eerste lentezon! Wil je hier meer over weten? Lees dan snel door!

Geen wind die de zon warmte van de zon verpest

Hoe heerlijk is het om in de ochtendzon te genieten in de tuin? Een heerlijk ontbijtje met een jus en een kopje koffie in de zonnestralen. Het zou dan zeer jammer zijn als deze zonnestralen verpest worden door een akelige wind. De wind kan het namelijk zo koud maken dat je zo snel mogelijk naar binnen heenvlucht. Een windbreekgaas.  is ideaal om de wind tegen te houden. Plaats het windbreekgaas op een plek waar je veel zit en je merkt snel genoeg dat de wind er niet meer doorheen komt. Zeg maar gedag tegen de akelige wind.

Het bevestigen gaat zeer gemakkelijk

Een windbreekgaas is ideaal, voornamelijk omdat het doek zeer gemakkelijk op te hangen is! Daarnaast kan jij het vastmaken op de manier die jij het handigst vindt, er zijn namelijk meerdere manieren. Je kan het bevestigen aan de hand van een losse afsnijding met ingeslagen ronde ogen of een rubberen bevestiging met een touw om het doek op de juiste plek te houden. Maar een andere mogelijkheid zijn drukknopen. Deze optie is gemakkelijker, maar is niet het sterkst. Een windbreekgaas houdt dus wind tegen, maar een windbreekgaas heeft nog een voordeel, en dat is dan ook een zeer fijn voordeel. Een windbreekgaas zorgt namelijk voor meer privacy. Hierdoor kan je niet alleen genieten van het zonnetje uit de wind, maar ook nog eens met alle privacy van dien. 

Nettenshop

De partij waar jij een windbreekgaas kan aanschaffen is de Nettenshop. Deze partij heeft een ruim assortiment, waardoor je zeker een windbreekgaas vindt in je tuin past. Er zijn namelijk meerdere kleuren verkrijgbaar!

 

https://www.nettenshop.nl/