Stravos
Image default
Aanbiedingen

Grofvuil Amsterdam

 

Bent u aan het verhuizen, slopen of verbouwen? Is de badkamer toe aan renovatie of legt u een nieuwe vloer? Dan kan een grofvuil container noodzakelijk zijn om de boel netjes te houden voor u in en rondom het huis, maar het brengt ook een hoop veiligheid: hoe minder troep in het werkveld, hoe minder ongelukken. U huurt een container gemakkelijk via goedkopecontainer.nu voor uw grofvuil in Amsterdam.

Wat is grofvuil Amsterdam?

In een grofvuil container mag alleen grofvuil, maar wat houdt dat in? Afvalstromen zoals kasten, bedden, speelgoed, tuinmeubels die tijdens een grote opruiming weggegooid worden, die mogen gewoon in de container. Veel dat vrijkomt bij het slopen, mag er ook in. Denk aan puin, maar ook keramische producten, zoals een wastafel of een wc-pot, badkamertegels, vloeren, verwarmingen en glas. Ook sommige apparatuur mag er in, zoals een vaatwasser. Een droger met een waarde van meer dan €40,- of apparatuur met accu’s mogen niet bij het grofvuil. Twijfelt u er over of een product er wel of niet in mag, neem dan gerust contact met ons op.

Regels grofvuil Amsterdam

In Amsterdam kan het raadzaam zijn om een container te huren, voor u beboet wordt voor het verkeerd plaatsen van grofvuil op straat. Wilt u een container bij ons huren, maak dan eerst een melding bij de gemeente. Dit is nodig, omdat u gebruik maakt van gemeentegrond. De container wordt namelijk op de stoep geplaatst of het houdt een aantal parkeerplaatsen bezet. Vaak is een melding voldoende en een melding is gratis. Heeft u wel een vergunning nodig, dan dient u die aan te vragen bij uw stadsdeel. Let op: bij sommige postcodes in Amsterdam moet er een extra bedrag per container betaald worden, dit gaat om ongeveer €23,50 exclusief BTW. Dit is een Binnenstedelijke toeslag ontheffingsgebied die door de gemeente Amsterdam is opgelegd. Het gaat om de postcodes 101, 1012, 1013, 1015, 1016, 1017 en 1018. Wij houden ons niet aansprakelijk voor het niet hebben van een geldige vergunning of melding, de boetes zullen dus voor eigen rekening komen.

Huur de juiste grofvuil container

Bij goedkopecontainer.nu kunt u terecht voor verschillende grofvuilcontainters. Van 2,5 m³ tot 10 m³. Welke container u moet hebben voor het verbouw-, sloop-, of verhuisproject, dient u zelf in te schatten. Uiteraard begrijpen we dat het in hartje Amsterdam ook uitmaakt hoeveel ruimte u heeft. We denken graag met u mee, dus neem gerust contact met ons op voor uw vragen. Let op: er mag tot maximaal 20 centimeter boven de rand afval uitsteken. In de weekenden vraagt de gemeente Amsterdam om de container goed af te dekken.

Huur uw grofvuil container bij goedkopecontainer.nu

Heeft u nog vragen over het huren van een grofvuil container in Amsterdam? Neem gerust contact met ons op. Anders kunt u bestellen via onze site, u plaatst een van de containers in uw winkelmandje, u geeft door wat de gewenste afleverdatum- en tijd is en wij zorgen dat de bestelling netjes afgehandeld wordt. We vragen u wel om bij aflevering aanwezig te zijn, zodat we de container precies op gewenste plek kunnen plaatsen.

https://www.goedkopecontainer.nu/