Stravos
Image default
Aanbiedingen

Een slecht humeur? Dit kun je doen!

Het komt bij ons allemaal helaas wel eens voor. Je zit gewoon even niet zo lekker in je vel. Het kan komen door iets dat je zelf al weet, maar in veel gevallen heeft de persoon in kwestie eigenlijk geen idee waar dat slechte humeur nou eigenlijk vandaan komt. In dit artikel lees je een aantal tips om een slecht humeur tegen te gaan, maar daarnaast ook te voorkomen. Toch handig voor in de toekomst…

Neem tijd voor jezelf

Helemaal wanneer je niet precies weet waar jouw slechte humeur vandaan komt, is het een echte aanrader om een stapje terug te nemen. Maak een lange wandeling of ga rustig voor je uit zitten staren op een bank of stoel.

Het zal aan het begin misschien wat vreemd aanvoelen, maar tijd voor jezelf is één van de belangrijkste dingen voor de mentale gesteldheid van de mens.

Uitlaatklep

Iedereen heeft een uitlaatklep. Ook als je zegt dat je er geen één hebt, heb je er één. Als jij van jezelf weet dat boksen ideaal is om dat slechte humeur even letterlijk weg te slaan, raden we je aan dit lekker te gaan doen.

Sommige mensen hebben dit met wandelen en weer anderen zien we al snel hardlopen als het even te veel wordt. Het is belangrijk dat je van jezelf weet waar jouw uitlaatklep zit en sterker nog: het is belangrijk dat je hier gebruik van maakt.

Supplementen

Ook bestaat de mogelijkheid om een aantal supplementen aan te schaffen. Bij Dutch Microdosing wordt bijvoorbeeld een flink aantal producten verkocht om ervoor te zorgen dat jouw slechte humeur opgevangen wordt of nog beter: voorkomen wordt.

We raden je ten zeerste aan om eens een kijkje te nemen op de website van dit of een ander bedrijf om jouw slechte humeur in de toekomst te voorkomen!

 

https://dutchmicrodosing.de/