Stravos
Image default
Aanbiedingen

Een citytrip in eigen land? Let’s go!

Een citytrip in eigen land? Let’s go!

Wanneer we denken aan een citytrip zien we al snel zonnige steden als Barcelona, Madrid of Sevilla voor ons, maar in de praktijk hoeft dit natuurlijk helemaal niet zo te zijn. Mede door het overheersende coronavirus hebben we opnieuw mogen ervaren hoe leuk ons eigen, kleine kikkerlandje wel niet is. Waarom gaan we hier dan niet wat vaker een citytrip maken? Er zijn natuurlijk altijd wat dingetjes die je even op voorhand moet weten wanneer je een citytrip gaat maken en al helemaal wanneer dit in ons eigen landje gaat gebeuren. Gelukkig ben je bij deze blog uitgekomen, want wij vertellen je met alle plezier waar jij absoluut op moet letten als jij binnenkort één van Nederlands prachtige steden wilt gaan bezoeken. Lees daarom gauw verder!

Het vervoer

Eén van de belangrijkste elementen voor een geslaagde citytrip is toch wel het vervoer. Wanneer je naar steden als Barcelona, Rome of bijvoorbeeld Lissabon zou gaan, kom je al snel uit bij een reis per vliegtuig of desnoods per bus, maar in Nederland is dit helemaal niet zo vanzelfsprekend. Wat moet je dan doen? Heel simpel. In Nederland is het namelijk hartstikke prettig om per OV naar jouw bestemming te gaan. De kans is groot dat je bij verschillende webwinkels en desnoods fysieke winkels één of meerdere, betrekkelijk goedkope, treinkaartjes kunt kopen. Op deze manier kom jij én goedkoop én soepel aan bij jouw bestemming. Wat wil je nog meer?

Het verblijf

Ook het verblijf speelt uiteraard een grote rol gedurende een citytrip. De kans is groot dat je al snel bij een AirBNB of hotel uitkomt, maar toch willen we je ook graag even informeren over een zogeheten dagkamer. Dagkamers zijn zorgvuldig uitgekozen door een team dat het bedrijf ‘Get A Dayroom’ runt. Tegen een relatief lage prijs kun jij zonder zorgen genieten van de prachtige stad die jij gaat bezoeken. Houd een website als die van Get A Dayroom flink in de gaten, want een verblijf op deze manier is zeker niet mis!