Stravos
Image default
Aanbiedingen

Deuren voor in je woning kiezen

Een binnendeur is veel meer dan alleen de functie ervan. Het kan een extra niveau van ontwerpdetails toevoegen aan de stijl van uw huis, uw gezin beschermen tegen vuur en, indien verstandig gekozen, zelfs waarde toevoegen als u besluit te verhuizen.

Om u te helpen bij het selecteren van de juiste binnendeuren, hebben we de belangrijkste punten uitgelicht waar u rekening mee moet houden.

 

Je stijl

Het klinkt misschien voor de hand liggend, maar zorg ervoor dat u een deur kiest die bij uw huis en stijl past. Als je goed kijkt, kun je overal inspiratie vinden, in de leeftijd, locatie of type en zelfs in de manier waarop je de ruimte wilt gebruiken.

Als je in een modern huis woont, zorgen verzonken deuren, zoals ons populaire fineerprogramma, voor een strakke, minimale afwerking. Om meer diepte te creëren, zou je een paneeldeur kunnen overwegen. Ze zijn verkrijgbaar in tal van uitvoeringen en materialen, waaronder massief hout en gevormde houtvezels, om aan uw smaak en budget te voldoen.

Eiken binnendeuren blijven trendy en zorgen voor een hoogwaardige afwerking in zowel eigentijdse als klassieke panden. Traditionalisten zullen dol zijn op onze paneel- en cottage-ontwerpen, terwijl het Cottage Horizontal-ontwerp degenen met een meer eigentijdse uitstraling zou moeten aanspreken.

 

Het materiaal

Er is een verscheidenheid aan materialen en afwerkingsopties beschikbaar voor binnendeuren, elk met zijn eigen kenmerken en voordelen, dus neem voordat u een aankoop doet de tijd om te overwegen welke het beste bij u past. 

Eik blijft enorm populair en kan worden gecombineerd met andere afwerkingen zoals vloeren en meubels om een ​​hoogwaardige uitstraling door het hele huis te bieden.

Fineerdeuren zijn de laatste tijd in populariteit gestegen dankzij andere afwerkingen zoals keukens en bieden een vlakke, strakke uitstraling aan een huis terwijl ze een volledig afgewerkt oppervlak hebben dat weinig decoratie betekent. Kleuren zoals eiken en walnoot zijn nu populair, maar u kunt ook andere kleuren kopen, zoals essen en beuken om er maar een paar te noemen. 

Gegoten deuren zijn een grote favoriet onder huiseigenaren met een groot aantal ontwerpen en maten tegen een betaalbare prijs.

 

Deurbeslag kiezen

We weten dat de duivel in de details zit, dus onze binnendeuren worden zonder hardware geleverd (met uitzondering van onze interne vouwdeuren), dus u kunt deurbeslag kiezen van Deurklinkenshop.be die bij uw stijl past.