Stravos
Image default
Aanbiedingen

Alles over utiliteitsbouw

 

Het bouwbedrijf Wilmink-Oosterveld is gespecialiseerd in utiliteitsbouw. Bekijk hier de Wilmink projecten. In deze blog vertellen wij je alles over deze manier van bouwen.

 

Wat is utiliteitsbouw? De betekenis

Met utiliteitsbouw worden in feite gebouwen bedoeld die geen woonbestemming hebben, daarbij kun je denken aan onder andere kantoorpanden of bedrijfshallen of panden. Een utiliteitsbouw aannemer is dan ook niet een gewone aannemer, want bij utiliteitsbouw komt veel kijken. Het vergt namelijk veel onderlinge planning en overleg. Bij de partij Wilmink-Oosterveld werken ze met een eigen bouwteam, waardoor zij alle expertises in eigen huis hebben en snel kunnen schakelen. Zo bouwen ze efficiënt en snel, precies waar u naar op zoek bent wanneer het gaat om utiliteitsbouw.

Voorbeelden van utiliteitsbouw:

  • Winkelpanden

  • Kantoren

  • Bedrijfshallen en loodsen

  • Opslagruimtes

  • Zorginstellingen en dierenklinieken

  • Overheidsinstellingen zoals scholen en gemeentehuizen

  • Industriële complexen

  • Koel- en vriesopslag

  • Productiebedrijven voor bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie

Service & onderhoud

De partij Wilmink utiliteitsbouw begeleid de bouw van uw bedrijfspand van A tot Z, van idee tot en met de turn-key oplevering. Maar daarnaast kunnen ze ook een grote rol spelen met betrekking tot het onderhoud van jouw nieuwe bedrijfspand. Bij deze partij krijgt u namelijk de mogelijkheid om te werken met een zogeheten Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP). In dit plan staat overzichtelijk uitgewerkt welke werkzaamheden wanneer zullen moeten worden uitgevoerd, en wat de kosten zullen zijn. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan. Bekijkt u het als ondernemer liever per jaar, dan springen zij graag bij met ad hoc onderhoud. Dat kan heel snel door middel van onze 24-uurs-service! Zij verzorgen het onderhoud voor diverse partijen in Nederland, onder andere in de industriële branche, sport branche en onderwijs. Ze houden onze onderhoudsklussen nauwkeurig bij, deze kunnen gevolgd worden in onze managementrapportages. Overzichtelijk en inzichtelijk!

Jouw basis in de utiliteitsbouw

Van A tot Z. Van ontwerp tot uitvoering. Van vergunning tot sleuteloverdracht. Bij Wilmink-Oosterveld nemen ze graag al je zorgen uit handen. Zij werken nauw samen met alle betrokken partijen om een klus effectief én snel te klaren. En elk project kan rekenen op ons eigen team van specialisten. Bekijk hier de Wilmink Oosterveld projecten.

 

https://www.wilmink-oosterveld.nl/