Stravos
Image default
Aanbiedingen

3 redenen waarom je voor een hipster moet kiezen

Er zijn veel soorten onderbroeken om uit te kiezen als vrouw. Het kan soms een uitdaging zijn om het juiste soort ondergoed te vinden. In deze blog geven we je enkele redenen waarom je een hipster in jouw kledingkast moet hebben liggen.

Wat is een hipster?
De dameshipster lijkt op de damesboxer, maar heeft niet de lange pijpen die je bij een onderbroek verwacht. Daarom heb je veel bewegingsvrijheid bij de benen. Door de lage taille komen ze niet boven de broek uit, terwijl de hipster wel comfortabel zit door de brede band.  Ben je op zoek naar een flatterende onderbroek die ook lekker zit? Dan is de hipster wellicht een goede keuze. 

Pasvorm
Het ondergoed sluit goed aan op de bovenbenen en heupen. Hierdoor heb je geen last van een beklemmend gevoel of snijdende rand. Hiervoor moet je wel de juiste maat kiezen. Als de rand toch in uw huid snijdt, adviseren we een maatje groter te proberen. Slipt de hipster juist naar beneden de hele tijd, neem dan een maatje kleiner. Bij de juiste maat is de hipster voor veel dames een comfortabelere oplossing dan een slip of string.

Verschillende stoffen
Door de keuze aan verschillende stoffen kan je een onderbroek kiezen die bij jouw lifestyle past. Zo zijn katoenen hipsters wat meer ademend en comfortabel om te dragen. Een synthetische onderbroek is wat minder ideaal voor dagelijks gebruik, aangezien dit kan irriteren en omdat hij minder ademend is. Denk goed na over wat voor materiaal het beste past bij jouw dagelijkse bezigheden.

De hipster combineren
Deze sportievere variant onderbroek veroorzaakt geen lijnen in je kleding. Daarom kun je dit stuk passend maken bij vrijwel elke outfit. Met de variatie in kleuren en stijlen van het ondergoed, is de hipster ook uitstekend te combineren met een bijpassende BH om je eigen lingerie-setje te maken. 

De hipster dames is dus een lekker zittende onderbroek die toch het lichaam mooi accentueert. De beste keuze voor veel dames die een actievere levensstijl hebben en een onderbroek die voor dagelijks gebruik ideaal is.

 

https://www.underweardistrict.nl/nl/