Stravos
Image default
Aanbiedingen

Dit zijn dé drie mode-items van 2022!

Dit zijn dé drie mode-items van 2022!

Als je als vrouw zijnde op zoek bent naar een item om je kledingkast eens even flink mee op te fleuren is het goed dat je bij dit blog terecht bent gekomen. In de hedendaagse modewereld is het altijd maar de vraag of je wel dat item kiest dat past bij de rest van je kleding en natuurlijk past bij de meningen van anderen. Om in dat opzicht in ieder geval de plank niet mis te slaan, lees je hier over dé drie mode-items van 2022 voor vrouwen. Lees daarom vooral snel verder!

Strepen

Als we de echte modespecialisten moeten geloven, gaan we in de zomer van 2022 heel veel streepjes zien. Kies er daarom voor om eens te kijken naar een mooie, gestreepte broek of een prachtig shirt met een aantal passende strepen. Het is met name de zwart-witverhouding die we volgens de modespecialisten in ons achterhoofd moeten houden.

Een flaired pants zwart

Misschien een beetje warm, maar een flaired pants zwart van een bedrijf als FLRD.nl is helemaal het in de zomer van 2022. In combinatie met een vrolijk topje of een vrolijk T-shirt weet je zeker dat je er straks helemaal zomers bijloopt. Het grote voordeel van een flaired pants zwart van een bedrijf als FLRD is dat je zeker weet dat je er veel kleuren mee kunt combineren.

De minirok

Geloof het of niet: de minirok is terug. Volgens de echte modespecialisten van het moment gaan we in de zomer van 2022 veel minirokken zien. Bereid je dus voor op een zomer waarin jij even moet opletten of het niet te hard waait!

 

https://flrd.nl/