Wat maakt de persoonsalarmering van Secure2Go uniek?

Stravos

Unieke persoonsalarmering

Er zijn een aantal onderwerpen die de Secure2Go persoonsalarmering helpen zich te onderscheiden van andere draadloze noodknoppen. De eerste is de draagbaarheid. De volledig discrete noodknoppen maken het mogelijk om het alarm te laten werken als onderdeel van het uniform van een werknemer. Dat zorgt niet alleen voor een eenvoudige integratie van de gebruiker, maar zorgt er ook voor dat het niet gemakkelijk geïdentificeerd kan worden door een aanvaller als middel om hulp in te roepen. In geval van nood is de oplossing eenvoudig te gebruiken en altijd op hun persoon zoals die door de gebruiker wordt gedragen.

 Meeluisteren op locatie

Een andere belangrijke onderscheidende factor is incidentele audio. Wanneer een ‘Alarm’ wordt geïnitieerd, luistert het systeem mee en neemt het op. Na een incident is die audio-opname beschikbaar voor beoordeling door het bedrijf en kan deze indien nodig als bewijs worden gebruikt. In zulke procesmatige tijden als deze kan incidentaudio een waardevolle aanwinst zijn. Er is geen “hij zei, zij zei,” maar in plaats daarvan een legitieme opname van het incident in kwestie. Het hebben van een noodoplossing kan ook helpen om een toewijding aan de veiligheid van de werknemers te tonen, waardoor de verzekeringskosten of -kosten na een gebeurtenis kunnen worden verlaagd.

 Uitstekende ondersteuning

Bovendien biedt Secure2Go een ongeëvenaarde klantenondersteuning. Alle ondersteuning en trainingen worden door ons verzorgd, evenals het gebruik van een klantenportaal. In dit klantportaal zijn klanten in staat om rapporten over het gebruik uit te voeren, trainingsherinneringen en -meldingen te versturen en hun apparaten en gebruikers te beheren. Het klantenserviceteam maken het proces van de implementatie van uw veiligheidsoplossing eenvoudig, zodat gebruikers snel kunnen worden uitgerust met de noodknoppen die ze nodig hebben om veilig te blijven wanneer ze geconfronteerd worden met risico’s.