Stravos
Image default
Alarmsysteem

Wat is het Jablotron beveiligingssysteem?

Jaarlijks wordt er zo’n 65.000 inbraken geteld in Nederland. Met het Jablotron beveiligingssysteem houdt u uw gezin en eigendommen veilig en hoeft u zich geen zorgen te maken over diefstalpogingen in uw huis of bedrijf. Jablotron ontwikkeld sinds 1990 alarmsystemen van de hoogste kwaliteit en is een van de meest betrouwbare en beste leveranciers van alarmsystemen ter wereld.

4 stappen naar veiligheid

  1. Hoogwaardig beveiligingssysteem: Met meer dan 30 jaar ervaring in de markt produceert en ontwikkeld Jablotron hoogwaardige en bijzondere alarmsystemen. Dat is ook de reden waarom het Jablotron beveiligingssysteem eenvoudig te bedienen is en veel innovatieve eigenschappen heeft.
  2. Professionele installatie: Bij de installatie van het Jablotron inbraaksysteem worden uitsluitend alleen partners ingezet die regelmatig cursussen volgen en gecertificeerd zijn, zodat alles normaal verloopt tijdens de installatie.
  3. Alarmcentrale: Het Jablotron inbraaksysteem is ten alle tijden verbonden met een alarmcentrale.
  4. Hulpverleners: Als zich een noodgeval voordoet, nemen hulpverleners van de alarmcentrale contact met u op en sturen ze een beveiligingsteam naar uw huis of bedrijf om te controleren of alles veilig is.

Hoe kunt u het Jablotron beveiligingssysteem gebruiken?

U kunt het Jablotron beveiligingssysteem eenvoudig bedienen vanaf uw laptop, smartphone of tablet. Omdat Jablotron een tijdloos design gebruikt voor hun beveiligingssystemen passen ze makkelijk elk interieur. Door de innovatieve technologie die Jablotron gebruikt kunt u uw huis of bedrijf het beste en makkelijkste beschermen tegen indringers. De voordelen van het Jablotron beveiligingssysteem:

  • Tijdloos design
  • Makkelijk te besturen
  • Keuzevrijheid in veiligheidseisen
  • Multifunctioneel inzetbaar
  • Door draadloos en bedrading te combineren kunnen kosten worden bespaard
  • Toegankelijk vanaf laptop, pc, tablet en smartphone
https://comfocare.nl/oplossingen/slimme-beveiliging/jablotron