Vervoer uw goederen op de juiste manier met professioneel koeltransport

U kiest voor een specialist als het gaat om koeltransport. LogistiCCare houdt u altijd op de hoogte van vorderingen en gebeurtenissen tijdens het proces. Zo weet u zeker dat uw transport op de juiste en op een professionele manier gebeurt. Zij weten als geen ander dat de producten kwetsbaar zijn en onder de juiste omstandigheden vervoerd moeten worden. Om de kwaliteit te waarborgen en u continu op de hoogte te houden, werken zij met een real-time boardcomputer en temperatuurregistratiesysteem. Hierdoor kan de chauffeur het koeltransport te allen tijde traceren om zo de kwaliteit te waarborgen. Klinkt goed toch? LogistiCCare is 24/7 bereikbaar.

Meer dan enkel koeltransport

Naast koeltransport kunt u LogistiCCare voor veel meer zaken inschakelen. Denk bijvoorbeeld aan diverse opslagmogelijkheden voor zowel droge als geconditioneerde opslag. Denk bijvoorbeeld aan de opslag van extra pallets, lege emballage, grondstoffen of bevroren producten. Dus wanneer u bijvoorbeeld gebrek heeft aan ruimte door een verhuizing of verbouwing, kunt u rekenen op de veelzijdige dienstverlening van LogistiCCare. Een andere service waar u gebruik van kunt maken is de koeriersdienst. Bent u op zoek naar een koerier die gespecialiseerd is in koeltransport? Bij deze specialist weet u zeker dat de koerier aan alle gestelde eisen voldoet én jaren ervaring in het vak heeft.

Koeltransport volgens de gestelde veiligheids- en hygiënenormen

U kiest toch ook voor koeltransport van LogistiCCare. Dan weet u zeker dat u voor een professioneel bedrijf kiest waar kwaliteit voorop staat. De voertuigen in het wagenpark zijn ingericht volgens de HACCP en de FCR/ATP richtlijnen. Zo weet u zeker dat uw koeltransport met grote zorg vervoerd wordt. Daarnaast profiteert u altijd van een persoonlijke aanpak door LogistiCCare. Om ervoor te zorgen dat uw koeltransport veilig op plaats van bestemming aankomt, werkt de specialist enkel met uiterst moderne voertuigen en gecertificeerde chauffeurs met jarenlange ervaring. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn dan ook de kernwoorden van het bedrijf welke elke dag opnieuw nagestreefd worden. Daarnaast is LogistiCCare een erkend leerbedrijf en zorgen zij continu voor een frisse lading goed opgeleide chauffeurs voor koeltransport.