Ontdek de voordelen van een mediator bij een echtscheiding

U hebt samen met uw partner besloten een eind te maken aan uw relatie en te scheiden. Dat leidt tot een vervelende periode voor het hele gezin. Het is fijn als u dan de nodige ondersteuning ontvangt. Scheiden doe je samen is een professionele en ervaren mediator die voor u klaarstaat tijdens uw echtscheiding. Deze specialist in scheidingsbemiddeling zorgt ervoor dat u het proces van scheiden met respect voor elkaar kunt afwikkelen. Dit gebeurt op basis van gelijkwaardigheid en met behulp van een professionele onafhankelijke deskundige die u door het proces heen leidt. Heeft u kinderen die u zo min mogelijk wilt schaden bij de echtscheiding? Uiteraard staan eventuele kinderen bij deze scheidingsbemiddelaar voorop. Kies daarom voor een deskundige en bekwame begeleiding bij deze mediator.

Wat kunt u verwachten van een ervaren mediator bij uw echtscheiding?

Wilt u een mediator inschakelen voor het regelen van uw echtscheiding met uw partner? Dan wilt u weten wat u van zo’n mediator mag verwachten, nietwaar? Bij Scheiden doe je samen profiteert u van gunstige voorwaarden. Zo ontvangt u een gratis informatiegesprek om te kijken of het klikt en om al uw vragen te beantwoorden. Gesprekken kunnen op kantoor of bij u thuis en zelfs op zaterdag of in de avond. U heeft de keuze voor een vast all-in tarief of een uurtarief. Daarnaast is gesubsidieerde rechtsbijstand mogelijk en wordt u altijd voorzien van deskundig advies op juridisch, financieel en fiscaal gebied. Bent u benieuwd naar de rest van de gunstige voorwaarden van deze mediator bij een echtscheiding? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Ondersteuning door een mediator voor u en uw kinderen bij een echtscheiding

U en uw partner hebben besloten uit elkaar te gaan? Maar wat gebeurt er dan met de kinderen na een echtscheiding? Dat is een veel voorkomende vraag waar Scheiden doe je samen uiteraard antwoord op heeft. Als er kinderen betrokken zijn bij de echtscheiding met uw toekomstige ex-partner zorgt de mediator voor de juiste ondersteuning. Dit scheidingsbemiddelingsbedrijf heeft een eigen kindercoach, die ervoor zorgt dat kinderen goed worden begeleid tijdens een echtscheiding. Ook als u het uw kinderen nog niet verteld heeft van uw echtscheiding, voorziet de mediator u graag van persoonlijk advies. Vertel de kinderen zelf dat u gaat scheiden en maak uw kinderen duidelijk dat het absoluut niet hun schuld is. Meer adviezen vindt u op de website van Scheiden doe je samen.