Stravos
Image default
Marketing

Laat uw kartonnen koffiebekers en plastic bekers bedrukken voor het ideale promotiemateriaal

Bent u op zoek naar een bedrijf dat kartonnen koffiebekers of plastic bekers kan bedrukken? Dan bent u bij Promocups aan het juiste adres. Hier profiteert u namelijk van de beste kwaliteit bekers met een prachtige afwerking. Dat maakt de plastic bekers en kartonnen koffiebekers het ideale promo-item om uit te delen tijdens festivals, beurzen of andere evenementen.

Diverse soorten en formaten bekers

In het ruime assortiment van Promocups vindt u diverse soorten plastic bekers en kartonnen koffiebekers die u kunt laten bedrukken. Zowel de plastic bekers, als de kartonnen koffiebekers, zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo heeft u altijd de mogelijkheid om te kiezen voor een beter die bij uw bedrijf, evenement of gelegenheid past. En natuurlijk bij uw doelgroep en de boodschap die u uit wilt dragen.

De mogelijkheden hier zijn eindeloos

U kunt bij Promocups terecht voor meer dan enkel plastic bekers of kartonnen koffiebekers. Zo is het ook mogelijk om ijsbekers en verpakkingen te laten bedrukken. Kies voor een eigen ontwerp of kies een voorbedrukte beker. Het is zelfs mogelijk om een bedrukking gratis te laten ontwerpen. De mogelijkheden zijn hier eindeloos. Is Promocups de partner waar u naar op zoek bent? Zijn zijn de geschikte partij voor het bedrukken van uw plastic bekers en kartonnen koffiebekers? Plaats dan eenvoudig online uw bestelling. De levertijd voor de bedrukte bekers is gemiddeld twee weken. Heeft u ze binnen een specifiek tijdsbestek nodig en is twee weken te lang? Dan is het ook mogelijk om een spoedlevering aan te vragen.

Weet u al wat u op de bekers laat drukken?

Neem eenvoudig contact op met de medewerkers van Promocups en bespreek uw wensen. Zij gaan vervolgens zo snel mogelijk aan de slag met het bedrukken van de plastic bekers en kartonnen koffiebekers. Zo kunt u binnen de kortste keren gebruikmaken van de bekers die zijn voorzien van uw persoonlijke bedrukking, zoals bijvoorbeeld een beker met uw logo erop.

Gerelateerde artikelen

PR events in alle soorten en maten door een event bureau uit de omgeving van Amsterdam

Joseph Ribkoff: elegante designerkleding van Canadese bodem

De meest kwalitatieve poorten voor de oprit vindt u hier