Stravos
Image default
Bedrijven

Badkleding sale: de belangrijkste trends voor 2022

De zomer is een van de meest geliefde seizoenen, want het brengt de zon, ontmoetingen met vrienden en familie, veel vreugde en momenten om af te koelen op het strand en in het zwembad. Hiervoor hebben we de heetste strandmode trends 2022 voor je op een rijtje gezet om er deze zomer nog mooier uit te zien. Kijk hier eens naar!

1. Levendige kleuren

Rood, marsala, roze en oranje staan bij alles in de zomer van 2022. Sterke en vrolijke kleuren hebben alles te maken met dit seizoen en beloven met goede energie de strandlooks te domineren. Naast de kleuren belooft ook de metallic textuur dit seizoen op te vallen.

De mix van sterke kleuren belooft ook aanwezigheid te markeren. Investeer in verschillende stukken voor de boven- en onderkant en heb deze zomer meer kleurmogelijkheden!

2. Knipsels en transparanten

Voor wie op zoek is naar verschillende en stijlvolle bikini’s en badpakken, is deze trend ideaal! Tule applicaties en uitsnijdingen in de stof maken de look gedurfd en is een van de beloften voor 2022.

De transparantie maakt het model nog sexier. Het zwempak met uitsnijdingen is ideaal voor wie van aparte en moderne stukken houdt.

3. Gedrukte stukken

Net als vorige zomer blijft de tie dye stijl sterk, maar andere prints komen in het spel om je seizoen op te fleuren: bloemen- en dierenprint zijn on trend! Geruite patronen beloven ook de 2022 badkleding te bedrukken, wat een retro look geeft aan de look.

De prints zijn ideaal om basismodellen interessanter te maken.

4. Hotpants

Hotpants zijn korte shorts met een hoge taille. Zowel de korte broek als de aanpassing ervan voor bikini’s behoren tot de trends van het seizoen. De hotpants zijn niet alleen stijlvol, maar staan ook garant voor comfort.

Het stuk staat garant voor een zeer comfortabele uitstraling. Dit model is niet alleen praktisch, maar kan de look ook sexier maken. Als aanvulling kunt je kiezen voor modellen met accessoires, volumes of franjes.

Ben je op zoek naar voordelige badkleding sale producten? Kijk dan eens op Badkleding.com.