Al eens nagedacht over welke gevel je wil? Ga voor een vliesgevel

Net besloten te gaan bouwen en moet je nog met je architect gaan samenzitten om de stijl van je woning te gaan bepalen? Mooi zo, dan zijn we net op tijd. Een gevel maakt of kraakt je woning en geeft een eerste indruk van je woning. Sinds enkele jaren kiezen mensen die gaan bouwen steeds meer voor een vliesgevel. Logisch, want vliesgevels zijn pareltjes qua design, zijn uiterst betaalbaar en geven een unieke uitstraling aan je woning.

Met een vliesgevel is er uitstraling in overvloed

Waarom een vliesgevel zo populair is? Eerst en vooral geeft het uitstraling aan je pand. De trend komt overgewaaid uit de kantorenmarkt, waar vliesgevels al jaren gebruikt worden. Een vliesgevel is eigenlijk niet meer dan een niet-dragende constructie van glas, vaak in combinatie met aluminium. Een vliesgevel legt als het ware een schil rond je woning van glas. Je zou kunnen denken dat dit voor een enorme warmte zorgt op zonnige dagen, maar niets is minder waar. Een vliesgevel, indien geplaatst door een specialist als Peeters, isoleert uitmuntend. Je bent dus zeker en vast ecologisch bezig als je voor een vliesgevel kiest.

Je woning ziet er direct helemaal anders uit met een vliesgevel

We willen graag toch nog even terugkomen op het design. Omdat een vliesgevel in meer dan 400 kleuren beschikbaar is en je binnen en buiten niet aan dezelfde kleur gebonden bent, is het een waar genot om mee te combineren. Je kunt deze gevel dus steeds de gewenste uitstraling laten geven en binnen kun je een vliesgevel perfect matchen met je interieur. Bij Peeters hebben ze ruime ervaring met het plaatsen van vliesgevels en denken ze met plezier met je mee. Bovendien zijn er verschillende profielen beschikbaar, waardoor je ook hier jouw smaak kunt laten primeren.

Met een vliesgevel heb je niets anders dan een oase aan licht

Door te kiezen voor een vliesgevel, kies je ook voor heel wat lichtinval. Daarom ook dat de vliesgevel bij kantoren ontzettend populair is. Je beschikt over heel wat natuurlijk daglicht. Wil je toch verduisteren dan is er meer dan voldoende zonwering op de markt om dit te bewerkstelligen. Ook deze kan vakkundig geplaatst worden door de specialisten van Peeters, die dit uiteraard met jou bespreken.

Offerte voor je vliesgevel

Ben je overtuigd van de kwaliteiten en troeven van een vliesgevel, ga dan zeker en vast het gesprek aan met je architect. Haal er ook de specialisten van Peeters bij, zodat zij kunnen meedenken bij het bouwen van je woning en meteen ook een offerte op maat kunnen maken voor je vliesgevel. Doordat het om een lichte constructie gaat valt de prijs mee en hou je nog meer dan budget genoeg over om andere zaken te financieren.

https://www.peeters.com/gordijngevel-vliesgevel